About

Over Finance Bootcamp

Als werkgever wilt u uw medewerkers zo fit mogelijk houden.

Bootcamps, personal training, sportschoolabonnementen en check-ups: gezondheid is big business. Een gezonde werknemer verzuimt immers minder en zit beter in z’n vel. Maar bij de financiële fitheid van de werknemer wordt eigenlijk nauwelijks stilgestaan. Best gek, want geld is nou net dat extreem belangrijke ‘puntje’. Om deze reden heb ik Finance Bootcamp opgericht: een financiële work-out voor werknemers onder professionele begeleiding. Maar dan wel op een laagdrempelige manier zodat iederéén het begrijpt.

Zekerheid geeft rust

Een werknemer die weet dat hij er later financieel net zo warmpjes bijzit als nu, is duurzamer inzetbaar. Inzicht biedt namelijk rust. Maar met alle regeltjes, de verwarring tussen bruto en netto en de continue veranderde wetgeving, laat ‘ie dit liever links liggen. Om er later achter te komen dat er helemaal niet zoveel overblijft als gedacht. Paniek in de tent.

Laagdrempelige work-outs

Met Finance Bootcamp inspireer ik werknemers op een laagdrempelige manier om zelf grip en sturing te krijgen op hun financiële situatie. Ik verzorg groep work-outs en individuele work-outs om hen te laten zien wat er in hun financiële leven gebeurt en welke consequenties dat later heeft. Een bootcamp onder professionele begeleiding, om het financiële plaatje van de toekomst eens écht inzichtelijk te krijgen.

Over mij

Door de jaren heen heb ik ze allemaal voorbij zien komen: pak, stropdas, koffie met melk & suiker en een leren aktetas. Om nog niet eens te spreken over het jargon; lange epistels met taal die niemand begrijpt. Je pikt de financieel adviseur er zo uit. En daarom doe ik het net even wat anders.

Zie mij als een maatschappelijk werker, op financieel gebied. Iemand die mensen helpt met hun financiële foto, maar ook een duwtje in de juiste richting geeft. Met een flinke dosis enthousiasme, humor en 15 jaar ervaring, blaas ik de stoffigheid van de materie.

Dat ik 15 jaar ervaring heb als financieel adviseur, wil niet zeggen dat ik me ook aansluit bij de stoffigheid van het vak. Met Finance Bootcamp laat ik in begrijpelijke taal zien wat uw werknemers kunnen doen om (weer) financieel fit te worden. Financiën hoeven niet onnodig ingewikkeld of formeel te zijn. Geen meneer Claassens. Zeg maar gewoon Björn.

Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan door hieronder uw gegevens achter te laten. Ik neem binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.